Gratis verzending boven de €50,-
Vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden!
14 dagen retourtermijn

Over mij

Wie ben ik? Mijn naam is Nikkie Rooijakkers en ik woon samen met mijn vriend Joop en onze zoon Daan in Veghel. Tijdens mijn zwangerschap merkte ik dat een babyzaak ontbrak in het centrum van Veghel. Ik zag dit als een groot gemis en mijn ondernemershart vertelde me dat ik hier verandering in moest brengen. Vanwege mijn eigen moederschap zit ik middenin de baby's. Dit maakt dat ik me goed kan inleven in de behoeften van (aanstaande) ouders en hun kroost. Kortom, die babyzaak moest er komen.

Zo gezegd zo gedaan. Op 1 september 2021 opende ik de deuren van Nikkies kleertjes & cadeaus aan de Hoofdstraat 10 in Veghel. Bij Nikkies kunt u terecht voor mooie betaalbare kleertjes & cadeaus.
Maar daarnaast wil ik ook een fijne plek creëren waar (aanstaande) vaders en/of moeders elkaar kunnen ontmoeten, om zo met elkaar in gesprek te gaan en ideeën en/of ervaringen uit te wisselen. De koffie staat altijd klaar en natuurlijk zijn de kinderen ook van harte welkom. Ook hen zal het aan niets ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan een verschoningshoekje, speelgoed, boekjes en natuurlijk een lekker koekje.

Tot snel! 

zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp icon-tiktok