Retourneren

Retourneren

Verzenden

Voor Nederland:
Wanneer je op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Je hebt je bestelling dan binnen 1-2 werkdagen in huis. Onze pakketten worden verzonden met Groenbezorgen, de verzendkosten hiervan bedragen €5,95. Wij rekenen geen verzendkosten bij een bestelling boven de €50,-. Zodra wij jouw pakket hebben aangemeld bij Groenbezorgen ontvang je een e-mail met daarin de Track & Trace code. Hiermee kun je jouw pakket volgen.

Voor Belgie en Duitsland:
Wanneer je op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, wordt je bestelling altijd dezelfde dag nog verzonden. Je hebt je bestelling dan binnen 2-4 werkdagen in huis. Onze pakketten worden verzonden met Groenbezorgen, de verzendkosten hiervan bedragen €7,95. Zodra wij jouw pakket hebben aangemeld bij Groenbezorgen ontvang je een e-mail met daarin de Track & Trace code. Hiermee kun je jouw pakket volgen.

 

Retourneren

Na ontvangst van je bestelling adviseren wij je om je bestelling altijd goed te controleren. Laat alle kaartjes aan de artikelen zitten, want als deze er niet aan zitten ben jij 'eigenaar' geworden van het(de) artikel(en) en mag het niet meer retour.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je een artikel of misschien zelfs de gehele bestelling retour wilt zenden, omdat het niet past of het toch niet voldoet aan je verwachtingen. Je hebt 7 dagen de tijd om te beslissen of je het(de) artikel(en) wilt houden. Mocht dit niet het geval zijn dan verzoeken wij je om de artikelen direct retour te sturen. Hiervoor heb je maximaal 7 dagen de tijd.
Artikelen die met 50% of meer zijn afgeprijsd mogen niet meer retour gestuurd worden.

Wij besteden veel zorg en aandacht aan de kleding maar verwachten dat ook van jou. Een artikel wordt dan ook alleen retour genomen als dit ongedragen, ongewassen, onbeschadigd en voorzien is van de originele kaartjes.

Bij alle bestellingen zit een retourformulier met daarop de instructies voor het retourneren van je bestelling. Op dit formulier geef je je naam, ordernummer en naam van het artikel aan. Deze voeg je toe aan je bestelling. Je kunt het adres uitknippen wat op het retourformulier staat en deze op je pakket plakken. 
Retouren dien je ook altijd vooraf aan te melden via info@nikkies-kleertjes.nl vermeld hierin je naam, ordernummer en de naam van het artikel.
De kosten voor het retouneren zijn altijd voor de klant.
Wij adviseren ook altijd om je pakketje te retourneren met een track & trace code, zodat deze altijd traceerbaar is. Nikkies is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketten bij retourzending. Je krijgt de aankoopwaarde van het (de) artikel(en) teruggestort, exclusief de eerder gemaakte verzendkosten.

De goederen moeten in ieder geval binnen 14 dagen nadat jij de goederen hebt ontvangen bij ons binnen zijn anders vervalt het recht op terug betaling.